Administratie & Boekhouding

Bij Memoriaal zijn we gespecialiseerd in het voeren van administraties, loonadministratie en het opstellen van jaarrekeningen. Dit doen wij in nauw overleg met onze klanten. Wij werken grondig en met kennis van zaken.

Uit uw administratie kunnen wij periodiek de aangifte omzetbelasting en loonbelasting opstellen en elektronisch indienen bij de belastingdienst. Jaarlijks verzorgen wij voor u de jaarrekening (balans en verlies- en winstrekening en toelichting).

Voor de kleinere ondernemers stellen wij beknopte jaarcijfers op, gebaseerd op het fiscaal jaarwerk (balans en winst- en verliesrekening). Dit is wel zo eenvoudig en het bespaart u veel tijd en kosten.

Bij Memoriaal is iedereen welkom, wij maken geen onderscheid tussen kleine en grote ondernemers.

Uw boekhoudprogramma kent voor ons geen geheimen

De meeste ondernemers maken gebruik van een digitaal boekhoudsysteem. Wij gebruiken de meest gangbare systemen en zijn daarmee niet gebonden aan vaste software. Waar mogelijk gebruiken wij de software die u gewend bent.

Standaard maken wij graag gebruik van VISMA AccountView en VISMA E-accounting vanwege het gebruiksgemak voor onze klanten en de toegankelijkheid.

Op locatie

Sommige situaties vragen om een meer persoonlijke en directe aanpak. Daarom bieden wij de flexibele optie om op verzoek (tijdelijk) op locatie te werken. Of u nu behoefte heeft aan ondersteuning bij het opzetten van een nieuwe administratie, het optimaliseren van uw financiële processen of het uitvoeren van een grondige controle, ons ervaren team komt graag naar u toe.