Over ons

Al meer dan 40 jaar is Memoriaal Administratiekantoor en Belastingadviseurs dé vertrouwde partner voor al uw financiële en fiscale behoeften. Ons ervaren en toegewijde team staat klaar om u te ondersteunen. Met onze kennis en expertise bieden wij op maat gemaakte oplossingen die uw bedrijf helpen groeien en bloeien.

Wat ons onderscheidt, is onze laagdrempelige werkwijze. We hebben jarenlange ervaring in diverse branches en werken nauw samen om uw financiële doelen te realiseren. Of het nu gaat om het verzorgen van uw administratie, het opstellen van gedegen belastingadvies of het begeleiden van complexe fiscale vraagstukken, wij leveren hoogwaardige diensten met een persoonlijke aanpak.

Kiezen voor Memoriaal betekent kiezen voor betrouwbaarheid, deskundigheid en continuïteit. We staan bekend om onze transparante communicatie, snelle respons en proactieve benadering. Maak vandaag nog kennis met ons en ervaar zelf waarom onze tevreden klanten al meer dan 40 jaar op ons vertrouwen. Samen bouwen we aan een solide financiële basis voor uw succesvolle toekomst.

Kies voor Memoriaal in Deventer

Maak gerust een afspraak met Memoriaal. Op ons kantoor in de binnenstad van Deventer heten wij u van harte welkom voor een heerlijke kop koffie en een goed gesprek.

Maak kennis met ons team!

Wij zijn ontzettend trots op ons team en stellen ze hieronder graag aan u voor:

Ons Team

Alfred

Partner / fiscalist

Arnoud

Partner / fiscalist

Conrad

Partner / accountancy

Tom

assistent accountant

Cecielle

Junior assistent accountant

Jose

Junior assistent accountant / loonadministrateur

Jan

Senior loonadministrateur

Gert Jan

Assistent accountant

Koen

Assistent accountant

Johanna

Senior Assistent accountant

Richard

Senior Assistent accountant

Roel

Assistent accountant